Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام انصاری راد گفت: راهبری و هدایت جریان های مردمی از اقدامات موثر تبلیغات اسلامی در راستای پیشگیری و مبارزه با کروناویروس است.

حجت‌الاسلام « علی اکبر انصاری راد »، مدیر کل تبلیغات اسلامی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بندرعباس با بیان اینکه موضوع بیماری کرونا و شیوع آن بزرگترین بحران فراروی ماست، اظهار کرد: البته این بحران، یک بیماری و در حقیقت مشکل جهانی است و سراسر دنیا را درگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال شرایط و موفقیت کشورها در نحوه مقابله و مواجهه با این بیماری متفاوت نشان می دهد.

 

وی در ادامه افزود: در کشور ما به رغم بسیج مردمی و تلاش های مسئولین امر، این بیماری روز به روز در حال شیوع است و سازمان تبلیغات اسلامی از جمله نهادهای مردمی است که تاکنون وظایف خطیر خود را در مقابله با این بیماری به انجام رسانیده است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان بیان کرد: در گام نخست لازم بود یک جریان مردم متشکل از هیئت‌های مذهبی، کانون های فرهنگی مساجد، انجمن های اسلامی، مداحان و ذاکران اهل بیت(ع)، زنان فعال عرصه فرهنگ دینی و در رأس آنان، طلاب و روحانیون و سایر اقشار تاثیرگذار عرصه دین شکل می‌گرفت.

 

حجت الاسلام انصاری راد همچنین اضافه کرد: این حرکت منسجم و با انگیزه توانست خدمات ارزنده ای از جمله توزیع مواد ضدعفونی و مشارکت در ضدعفونی کردن مساجد و معابر و باجه های خودپرداز بانک‌ها، مدارس و سایر مکان های پرتردد و همچنین راه اندازی کارگاه تولید ماسک و سایر ملزومات مورد نیاز به همراه داشته باشد و این جریان در حال حاضر با جنب و جوش فوق العاده مداومت پیدا کرده است.

 

وی ابراز داشت: اقشار تاثیرگذار مردمی توانستند وظایف خطیر خویش را هم در حوزه پیشگیری و هم در حوزه مقابله ای به خوبی به انجام برسانند. علاوه بر آن، حضور پررنگ روحانیون جهادی در مراکز بهداشتی- درمانی برای عرض خدا قوت و تقدیر از تلاش‌های خالصانه کادرهای درمانی از جمله فعالیت‌های موثری است که به خوبی ایفا شده است.


مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: در گام دوم که شاهد گسترش این بیماری در سطح کشور هستیم علاوه بر راهبری و هدایت جریان های مردمی و تاکید بر تداوم نقش آفرینی آنها لازم است دیگر اقدامات ابتکاری نیز در دستور کار اداره کل تبلیغات اسلامی استان قرار گیرد.


حجت الاسلام انصاری راد بیان داشت: در موج دوم تاکید بر رشد و توسعه معنوی و انفاق است که در واقع این مهم، محور فعالیت‌های گام دوم خواهد بود.

 

وی اضافه کرد: در گام دوم و موج جدید، قرار است در اسرع وقت، هیئت اندیشه ورز با حضور فرهیختگان و نخبگان فرهنگی تبلیغی با موضوع بررسی و اجرای روش‌های توسعه معنوی و ترویج بندگی و تضرع به درگاه الهی و طرحی متناسب با اقتضائات زیست‌بوم فرهنگی استان به انجام برسد.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان افزود: بدیهی است در این عرصه از ظرفیت علمای اخلاق در راستای مصاحبه، تهیه کلیپ، پادکست و ... استفاده لازم به عمل خواهد آمد.

 

حجت الاسلام انصاری راد ادامه داد: تاکید ما در این زمینه؛ ایجاد فضای معنوی بیشتر در جامعه با استفاده از ادعیه، مناجات به خصوص مناجات شعبانیه است.

 

وی گفت: همچنین لازم می دانیم با تشکیل هیئت اندیشه ورز با حضور نخبگان فرهنگی و اجتماعی استان با موضوع خدمات اجتماعی و توسعه انفاق اقدام کنیم که در این زمینه شناسایی و تشویق خیرین جهت حمایت مالی از معضلات و مشکلات پدید آمده از دیگر اقدامات خواهد بود که در این راستا سازمان تبلیغات اسلامی با راه اندازی پویش «به توان ما» از تمامی خیران در نقاط مختلف کشور برای شرکت در این پویش دعوت کرده است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان بیان کرد: پویش «به توان ما» با خلاقیت و بنا به درخواست حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور و همت خیرین، هیئات مذهبی و نهادهای مردمی شکل گرفته است، ضمن آنکه ارائه آموزش‌های موردنیاز بهداشتی برگرفته از فرهنگ اسلامی مورد عنایت جدی قرار خواهد گرفت.

 

انصاری راد تاکید کرد: در پایان از مردم شریف استان هرمزگان عاجزانه می خواهم به منظور پیشگیری از شیوع بیماری شیوع بیشتر بیماری کرونا حتی‌الامکان از مسافرت های غیر ضروری خودداری نمایند اما لازم است در مسیر قطع حلقه اتصال این بیماری فعالان شرکت نمایند بنابراین توصیه می‌شود به پویش ملی «در خانه بمانید» بپیوندند تا به زودی شاهد رفع این بلای خانمان سوز قرار بگیرند.

 

 

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا تبلیغات اسلامی هرمزگان مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان حجت الاسلام انصاری راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۶۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند

خارش پوست یکی از علائمی است که ممکن است در بسیاری از بیماری‌های مختلف بروز کند.

به گزارش ایسنا، خارش یکی از علائم شایع عارضه‌های پوستی است.

در این مطلب به نقل از بی بی سی، به چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد، می‌پردازیم:

۱. برآورد تقریبی نشان می‌دهد که ما حدود ۹۷ بار در روز خودمان را می‌خارانیم.

۲. احساس خارش بر اثر تماس با حشرات و گیاهان به دلیل سمومی است که بر پوست ما به‌جا می‌گذارند. مواد سمی باعث آزاد شدن هیستامین‌ها در بدن می‌شوند که نوعی واکنش ایمنی بدن است. در این واکنش بافت‌های عصبی پیام‌های احساس خارش را به مغز ما می‌فرستند.

۳. احساس خارش، شبکه عصبی ویژه خود را دارد. تاکنون تصور می‌شد احساس خارش و درد، مسیرهای دریافت یکسانی دارند اما در سال ۱۹۹۷ مشخص شد احساس خارش، بافت‌های عصبی ویژه‌ خود را دارد.

۴. پیام‌های خارش بسیار به کندی منتقل می‌شوند. بافت‌های عصبی سرعت‌های گوناگونی دارند. پیام‌های لمس با سرعتی حدود ۳۰۰ کیلومتر ‌در ‌ثانیه انتقال پیدا می‌کنند. «درد ناگهانی» (برای مثال وقتی به‌طور اتفاقی دست روی شعله گاز قرار می‌گیرد)‌ با سرعتی حدود ۱۳۰ کیلومتر در ساعت منتقل می‌شود. احساس خارش با سرعتی حدود سه کیلومتر در ساعت انتقال پیدا می‌کند که کمی آهسته‌تر از سرعت راه‌ رفتن انسان است.

۵. احساس خارش مانند خمیازه کشیدن مسری است. دانشمندان با نمایش فیلم موش‌هایی که خود را می‌خارانند به گروه دیگری از موش‌ها به این موضوع پی‌بردند. پس از نمایش فیلم، موش‌های تماشاگر هم شروع به خاراندن خود کردند.

۶. احساس مسری خارش بخش کوچکی از مغز به نام هسته سوپراکیاسماتیک (بخش قدامی هیپوتالاموس) را فعال می‌کند. عصب‌شناسان هنوز به‌ طور دقیق عملکرد این بخش از مغز را در چگونگی مشاهده و تکرار عمل خاراندن درنیافته‌اند.

۷. خاراندن بهترین راه برای خلاص شدن از مهاجمان خارش‌آور است. خاراندن، به دور کردن حشرات موذی یا دفع اثر گیاهان سمی کمک می‌کند. همچنین باعث گشادی رگ‌های خونی و در نتیجه جریان بیشتر گلبول‌های سفید و پلاسمای خون برای از بین بردن اثرات سمی می‌شود. به همین دلیل است که با خاراندن، پوست سرخ و لکه‌لکه می‌شود.

۸. خاراندن احساس خوشایندی است چون باعث ترشح سروتونین در مغز می‌شود.

۹. خوشایندترین نقطه برای خاراندن در بدن مچ پاست. پژوهش‌ها این موضوع را نشان داده است.

۱۰. هرچه بیشتر خود را بخارانید احساس خارش بیشتر می‌شود. خاراندن پوست باعث آزاد شدن هیستامین بیشتر می‌شود و پیام‌های خارش بیشتری به مغز فرستاده می‌شود. اگر این کار را ادامه دهید باعث آسیب دیدن پوست و ایجاد زخم و عفونت می‌شوید.

۱۱. در بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس (صدفک) یا اگزما (درماتیت) چرخه خارش آزاردهنده می‌شود. در چنین مواردی آنتی‌هیستامین‌ تجویز می‌شود تا اثرات هیستامین را خنثی کند و احساس خارش را کاهش دهد.

۱۲. پژوهش‌ نشان داده است که خارش مداوم و مزمن به اندازه درد مزمن ناتوان‌کننده است. خارش مزمن از اثرات جانبی بیماری‌های گوناگونی مانند بیماری‌های کبدی و لنفوم است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • احداث سیل بند و بندسار برای جمع‌آوری روان‌آب
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد