Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه شعرهای آیینی حجت الاسلام محمدحسین انصاری‌نژاد با مقدمه غلامعلی حدادعادل در اثری با عنوان «شمس الشرف» از سوی مرکز نشرهاجر منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «شمس الشرف» مجموعه کاملی از سروده‌های سال‌های مختلف شاعر در موضوعات گوناگون آیینی است که با مقدمه غلامعلی حداد عادل در مردادماه به چاپ رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کتاب حاضر در بردارنده عناوینی همچون؛ ترانه های توحیدی، شمس الشرف، تکریم باران ها، ناگهان حسین، تقسیم ستاره، شمس الضحی، باغ سناباد و وسعتی از آفتاب گردانها از جمله عناوینی است که شاعر بر اساس رسالت هنری و موضوعات روز در قالب اشعار در هم تنیده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین انصاری نژاد در پاسخ به چرایی پرداختن موضوعات روز سیاسی در سروده‌های آیینی خود پاسخ داده است: کوله‌بارسنگین رسالت هنرمتعهد و آرمان‌خواه بر دوش شاعران دردمند و آگاه است که داغ و درد را تجربه کرده و پرواز را به خاطر سپرده‌اند.

وی افزود: شاعر،دیده‌بان است و هرگز نمی‌تواند از حوادث جامعه و حتی جهان بشری غافل بماند و از دردها و رنج‌های انسان امروز الهام نگیرد. از رموز اصلی مانایی شعر شاعر هم همین است. شاعر اگر با این حوادث، برخوردی شاعرانه داشته باشد و شعرش از جوهره‌های اصیل شاعرانگی آکنده باشد، هرگز به تاریخ مصرف‌زدگی دچار نمی‌شود.

سروده ذیل از جمله اشعار انصاری‌نژاد در رثای اباعبدالله الحسین(ع) است:

با خودش می‌برد این قافله را سر به کجاها

و به دنبال خودش این همه لشکر به کجاها

کوفه و شام و حلب یکسره تسخیر نگاهش

دارد از نیزه اشارات مکرّر به کجاها

سورۀ کهف گل انداخته این بار و زمین را

می‌برد غمزۀ قرآنی دیگر به کجاها

بر سر نیزه تجلّیِ سر کیست؟ خدایا!

پر زد از بام افق نیز فراتر به کجاها

بین خون‌گریه، پیام‌آور خورشید صدا زد:

«می‌روی با جرس شوق، برادر! به کجاها؟»...

چه زبون است یزید و چه حقیر ابن زیادش

شهر را می‌کشد این خطبۀ محشر به کجاها...

 

معرفی شاعر:

محمدحسین انصاری نژاد در مهرماه سال ۱۳۵۵ در برازجان استان بوشهر متولد شد. وی تحصیلاتش را تا مقطع دیپلم گذراند و در سال ۱۳۷۵ وارد حوزه علمیه شد و در مدارس شهید نجابت شیراز و الهادی قم به تحصیل پرداخت. او در سال ۱۳۸۲ ملبس به لباس روحانیت شد. هم‌اکنون در نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه مشغول خدمت است. انصاری‌نژاد سرودن را از ۱۳ سالگی آغاز کرد و از طریق شرکت در جلسات انجمن شعر برازجان و بهره‌مندی از شعرای پیشکسوت مثل آقایان حسین دارند، محمدرضا احمدی‌فر و مکاتبه با اساتید مشفق، قزوه و اخلاقی در جهت تقویت و پیشرفت شعری خود همت گماشت. از آثار او می‌توان از «یک باغ زخم تر»، «روی شانه اروند»، «از پشت سایه‌ها»، «اجاق کوهپایه»، «ابرهای ساحلی» و «باغ سحرخیز» نام برد.

لازم به ذکر است، مخاطبان نشر هاجر می توانند جهت تهیه این اثر به فروشگاه مرکزی واقع در شهر مقدس قم، خیابان معلم، مجتمع ناشران طبقه اول واحد ۱۱۴ و یا با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی مرکز نشرهاجر به نشانی www.hajarpub.ir محصولات مورد نظر را با تخفیف ویژه به صورت اینترنتی خریداری کنند.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: نشر هاجر انتشار کتاب انصاری نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۳۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختر شاعر فلسطینی مانند پدرش کشته شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه‌های جهان، شیما رفعت الاریر دختر شاعر فلسطینی، چهارماه پس از مرگ پدرش در حمله‌ای مشابه، روز جمعه در حمله هوایی اسراییل به خانه‌ای در غرب شهر غزه، در کنار خانواده‌اش کشته شد.

به گفته شاهدان عینی و دوستان خانواده، شوهر الاریر و پسر دو ماهه آنها نیز در این موشک‌باران جان باختند. طبق این‌روایت سه موشک رژیم صهیونیستی به خانه‌ای که این خانواده در آن پناه گرفته بودند اصابت کرد.

نیروی دفاعی اسراییل درباره این حمله به شبکه سی‌ان‌ان گفت از قوانین بین‌المللی پیروی می‌کند و تلاش می‌کند «آسیب غیرنظامیان را کاهش دهد».

شیما دختر رفعت الاریر شاعر فلسطینی بود. این شاعر همراه چند تن دیگر از اعضای خانواده‌اش در حمله هوایی اسراییل به خانه‌شان در محله شجایا در ماه دسامبر کشته شد.

الاریر اکتبر با سی‌ان‌ان صحبت کرده بود و در آن زمان در حال بررسی بود که آیا در خانه خود در شهر غزه بماند یا همراه همسر و ۶ فرزندش به سمت جنوب فرار کند. در آن زمان، این نویسنده و چهره دانشگاهی ۴۴ ساله گفت که چاره‌ای جز ماندن در شمال ندارند، زیرا «جای دیگری برای رفتن ندارند».

ساکنان محله الریمال گفتند شیما و خانواده اش چهار ماه پیش از خانه خود در شجاعیه آواره شده بودند.

مصعب ابوطها، شاعر فلسطینی اهل غزه و دوست رفعت که اکنون در قاهره آواره است، نیز گفت شیما به تازگی در پیامی خبر مادر شدن خود را منتشر کرده بود و نوشته خود خطاب به پدر مرحومش را به اشتراک گذاشت.

وی نوشت: پدر، این نوه تو عبدالرحمن است، اما هرگز تصور نمی‌کردم تو را به این زودی و حتی قبل از اینکه او را ببینی از دست بدهم.

به گفته دفاع غیرنظامی فلسطین در غزه، شب جمعه در حمله اسراییل به اردوگاه پناهجویان نصیرات در مرکز غزه، حداقل ۱۵ نفر کشته شدند و حداقل دو کودک زیر آوار مفقود هستند.

کد خبر 6090755

دیگر خبرها

  • دختر شاعر فلسطینی مانند پدرش کشته شد
  • شایعه عجیب درباره «شهریار»؛ با عالم غیب در ارتباط است!
  • (عکس) استوری تند و تیز محمد انصاری؛ برای نبرد با زمین‌خواری و اختلاس لباس رزم به تن کنید!
  • استقبال شاعر «سلام فرمانده» از غزل رهبر انقلاب
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • استوری تند و تیز محمد انصاری؛ برای نبرد با زمین‌خواری و اختلاس لباس رزم به تن کنید! + عکس
  • شاعر سلام فرمانده به استقبال غزل رهبر انقلاب رفت
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • نوسروده حجت‌الاسلام انصاری‌نژاد در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • نوسروده حجت‌الاسلام انصاری‌نژاد در استقبال از غزل رهبر